Заслухано звіти комунальних підприємств про виконання фінансових планів та плани розвитку

02 квітня 2021, 12:44

Звіти чотирьох комунальних підприємств Черкаської районної ради розглянули на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв’язку, комунальної власності та державної регуляторної політики. Про це інформують у Черкаській районній раді.

Звіти заслухали  з метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності районної ради та її комунальних підприємств, а також для розуміння депутатським корпусом реального стану справ у них, планів на поточний рік та вирішення проблемних питань.

 

Керівники та головні бухгалтери комунального проектно-виробничого архітектурно-планувального підприємства «Архбюро», господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради, комунального підприємства теплових мереж Черкаського району та спеціалізованого комунального підприємства «Райліс» детально проінформували про виконання фінансових планів за 2020 рік та плани розвитку на поточний рік.

За підсумками засідання прийнято відповідні рекомендації. Зокрема, звіт про виконання фінансового плану комунального проектно-виробничого архітектурно-планувального підприємства «Архбюро» члени комісії визнали незадовільним та рекомендували внести пропозицію на сесію районної ради щодо ліквідації даного підприємства.

Звіт про виконання фінансового плану господарського управління експлуатації приміщень Черкаської районної ради комісією взято до відома.

Рішення щодо звітів про виконання фінансових планів комунального підприємства теплових мереж Черкаського району та спеціалізованого комунального підприємства «Райліс» члени комісії домовились ухвалити після ознайомлення безпосередньо на місцях з об’єктами нерухомості та основними засобами, які перебувають на балансі підприємств.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/zaslukhano-zviti-komunalnikh-pidpriemstv-pro-vikonannya-finansovikh-planiv-ta-plani-rozvitku