Члени постійної комісії визначилися з кандидатурою для присудження щорічної Премії Верховної Ради України

31 травня 2021, 16:42

Вихователя-методиста ДНЗ (ясла-садок) №22 «Жайворонок» ЧМР Черкаської області Огданську Людмилу Олександрівну можуть нагородити Премією Верховної ради України. Так, на засіданні постійної комісії Черкаської обласної ради з питань освіти, науки,  культури, молодіжної політики та спорту, що відбулося 28 травня, ухвалено рішення щодо внесення на розгляд чергової сесії обласної ради її кандидатуру для присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної)  та позашкільної освіти.

Людмила Огданська  має вищу педагогічну освіту, загальний стаж педагогічної діяльності - 51 рік.

У неї є власні методичні посібники, які експонувались на міських та обласних виставках педагогічних технологій, її роботи надруковані у фахових виданнях.

Як вихователь-методист, вона систематично використовує  сучасні педагогічні технології в роботі з педагогами, вміло спрямовує їх професійну діяльність. Людмила Олександрівна надає ґрунтовну індивідуально-консультативну та практичну допомогу, здійснюючи диференційований підхід у відповідності до кваліфікації та особистісних якостей кожного, стимулюючи їх професійне зростання.

 У дошкільному навчальному закладі під її керівництвом створено безпечне та комфортне предметно-ігрове розвивальне середовище для дітей.

Людмила Олександрівна –  вихователь-методист вищої кваліфікаційної категорії, має педагогічне звання «Старший вихователь». Нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», є переможцем конкурсів на кращі матеріали щодо особистості дошкільника в контексті реалізації Базового компонента дошкільної освіти і нагороджена Грамотами КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Головного управління юстиції у Черкаській області,  дипломами Малої Академії Наук України, відзнаками Черкаської обласної державної адміністрації,  є лауреатом обласної премії імені О. Захаренка.

Фото - Петро Забіла.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/chleni-postiynoi-komisii-viznachilisya-z-kandidaturoyu-dlya-prisudzhennya-schorichnoi-premii