У Черкаській обласній лікарні відкрили реконструйоване приймальне відділення

09 червня 2021, 13:41

Приймальне відділення, що розташоване на першому поверсі семиповерхового корпусу Черкаської обласної лікарні реконструювали за 14,5 млн грн. Офіційне відкриття відбулося 9 червня.

Голова обласної ради Анатолій Підгорний зауважив, що під час останньої сесії обласної ради депутати прийняли остаточне рішення, яким передали закінчений об'єкт будівництва на баланс комунального підприємства, тож черкащани зможуть отримувати послуги в комфортніших умовах.

 

- Водночас усі ми розуміємо, що лікують не стіни, а професійні медики. І в цей непростий час трансформації системи охорони здоров'я я хочу подякувати вам за роботу та ентузіазм.  Хочу побажати, щоб обласна лікарня, як комунальне некомерційне підприємство, мала максимальну кількість доходів від НСЗУ  і, як наслідок, ви отримували гідні заробітні плати та комфортні умови роботи. Обласна рада  завжди на вашому боці й це скликання депутатів також вбачає своїм пріоритетом розвиток медичної галузі на Черкащині, - додав Анатолій Підгорний під час відкриття корпусу.

Зауважимо, що реконструкція та купівля обладнання здійснювалася коштом державного бюджету.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/u-cherkaskiy-oblasniy-likarni-vidkrili-rekonstruyovane-priymalne-viddilennya