Конкурсна комісія визначила претендента на посаду директора Ротмістрівського будинку-інтернату

07 липня 2021, 17:51

Під час другого засідання конкурсної комісії з проведення відбору претендентів на зайняття посади директора Ротмістрівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів розглянуто заяви двох претендентів: екс-голови кількох скликань Березняківської сільської ради Надії Гончаренко, яка останні два місяці виконувала обов'язки директора Ротмістрівського інтернату та колишнього Голов'ятинського сільського голови кількох скликань Олега Руденка.

Члени комісії розглянули заяви претендентів та подані  документи й заслухали пропозиції щодо розвитку інтернату. Зокрема, Надія Гончаренко акцентувала увагу на покращенню матеріально-технічного стану закладу та добробуту людей похилого віку. Вона зауважила, що для реабілітації підопічних необхідно сформувати університет третього віку та залучити благодійників до співпраці. Олег Руденко у своєму плані розвитку також акцентував увагу на покращенні умов перебування підопічних, тому пропонував об’єднати Золотоніський та Ротмістрівський інтернати й розмістити їх у приміщенні Смілянської ЦРЛ.

 За результатами конкурсного відбору прийнято рішення про перемогу Олега Руденка у конкурсному відборі та укладання з ним контракту терміном на 1 рік. Остаточне рішення буде прийнято на найближчій сесії обласної ради після розгляду його в постійних комісіях.

Засідання конкурсної комісії відбулося під головуванням заступника голови обласної ради Сергія Лісового. Також у роботі комісії брав участь заступник голови обласної ради Володимир Доманський, депутат Віктор Вусик, представники виконавчого апарату та комунального закладу.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/konkursna-komisiya-viznachila-pretendenta-na-posadu-direktora-rotmistrivskogo-budinku-internatu