Громадяни України, у яких Росія забрала можливість працювати, отримають по 6,5 тис. грн – Президент

03 березня 2022, 12:30

Розроблено спеціальну програму для надання допомоги та підтримки громадянам України, які втратили можливість працювати через військове вторгнення Росії. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні.

- Наш уряд уже підготував програму спеціальної допомоги для всіх українців, які втратили можливість працювати через війну. Там, де бойові дії. Кожен найманий працівник, кожен ФОПівець, кожен наш громадянин України, у якого Росія забрала можливість працювати, отримає по шість із половиною тисяч гривень без жодних умов, – наголосив Глава держави.

Президент також повідомив, що люди в усіх регіонах України, обпалених війною, отримають від держави необхідну допомогу.

- Координаційні штаби працюють на повну. Справжні гуманітарні вантажі – в дорозі, – сказав Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що попри війну та бойові дії пенсії виплачують стабільно.

- Спеціально наголошую для українців старшого віку. Попри війну ми забезпечуємо повну виплату пенсій. Проіндексованих пенсій. Як це й має бути згідно із законом. З 1 березня пенсії для українців проіндексовані на 14 відсотків. Гроші вже пішли в банки. Усі виплати будуть проведені повністю, – констатував Глава держави.

За інформацією сайту Офісу Президента України


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/gromadyani-ukraini-u-yakikh-rosiya-zabrala-mozhlivist-pracyuvati-otrimayut-po-65-tis-grn-prezident