Віримо, що зовсім скоро синьо-жовтий прапор замайорить над кожним українським містом, - Анатолій Підгорний

23 серпня 2022, 15:00

В обласному центрі відбулися урочистості до Дня Державного прапора України та Дня Незалежності. Над театральною площею підняли синьо-жовтий стяг, а представники обласної та міської влади поклали квіти до пам'ятника Т. Г. Шевченка та вручили почесні грамоти діячам різних сфер життєдіяльності області.

- Синій і жовтий - кольори, які сьогодні світ асоціює зі свободою, з боротьбою за волю. Ними підсвічують фасади найвідоміших у світі будівель, використовують в одязі малюють на обличчі. Вони ж уособлюють людей, що відчайдушно борються за рідну землю. Щиро вітаю вас із Днем прапора України! Віримо, що зовсім скоро синьо-жовтий стяг майорітиме над кожним звільненим українським містом, - привітав черкащан голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Захід супроводжував Черкаський академічний хор та симфонічний оркестр Черкаської обласної філармонії під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Олександра Дяченка.
 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/virimo-scho-zovsim-skoro-sino-zhovtiy-prapor-zamayorit-nad-kozhnim-ukrainskim-mistom-anatoliy