Комісія розглянула низку питань у сфері управління майном

28 листопада 2022, 19:17

Депутати  розглянули низку проєктів рішень під час засідання комісії з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики. Участь у роботі комісії взяв також голова обласної ради Анатолій Підгорний.

 

Під час розгляду порядку денного обласні обранці підтримали проєкти рішень щодо призначення:

- Інни ГУБЕНКО на посаду ректора Черкаської медичної академії;

- Івана МАРТИНЕНКА на посаду директора Мокрокалигірського психоневрологічного інтернату;

- Івана ПОНОМАРЕНКА  на посаду директора Смілянського дитячого будинку-інтернату;

- Антона СКАЧКОВА на посаду директора комунального закладу «Обласна дитячо-юнацька спортивна школа для осіб з інвалідністю Черкаської обласної ради»;

- Надію ГОНЧАРЕНКО на посаду директора Ротмістрівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів;

- Дем'яна СВИЩА  на посаду директора Чехівського психоневрологічного інтернату;

- Галину ЧЕРНЕНКО на посаду директора Жовтневого психоневрологічного інтернату. 

Також комісія підтримала проєкт рішення про зміну найменування КНП «Черкаський обласний центр громадського здоров’я» ЧОР. Після позитивного рішення сесії він матиме назву КНП «Черкаський обласний медичний спеціалізований центр Черкаської обласної ради». Зміна найменування, а відповідно і типу закладу, необхідна для того, щоб у ході реформи охорони здоров’я можна було зберегти Центр та його спроможність надавати спеціалізовані послуги третинного рівня і загалом розширити сферу надання послуг  в цій установі.

Окрім того, комісія підтримала і проєкт рішення про надання дозволу обласному кардіоцентру на побудову господарської будівлі загальною площею майже 370 м кв. 

Також погоджений проєкт рішення про надання дозволу обласній лікарні на списання біохімічного аналізатора, який був уведений в експлуатацію у 2013 році. 

З-поміж інших питань набрав необхідну кількість голосів і проєкт рішення про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств. Зміни пов'язані з передбаченням додаткового фінансового ресурсу на цей та наступний роки для окремих підприємств, щоб стабілізувати їхню роботу в умовах воєнного стану.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/komisiya-rozhlyanula-nyzku-pytan-u-sferi-upravlinnya-maynom