Майже 300 молодих фахівців поповнили лави ДСНС

12 квітня 2023, 16:07

281 бакалавр сьогодні отримав диплом у ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. До привітань долучилися представники обласної та міської влади, а також керівництво ДСНС України.

- Я завжди захоплювався людьми, які свідомо присвячують своє життя порятунку інших. Для вибору такої професії потрібно мати неабияку силу духу і справді любити свою справу. І ми зараз бачимо як українські рятувальники міцно тримають свій фронт. За це їх назвали героями без зброї. Адже вони завжди першими прибувають туди, де небезпека. Бо ж чітко знають, що ніхто, крім них, цього не зробить. Впевнений, що, отримавши гідну підготовку в Інституті, наші рятувальники лише примножать довіру людей до Служби і допоможуть врятувати ще більше життів.Тож щиро бажаю їм успіхів. Нехай не згасає пристрасть до улюбленої справи, а серце завжди зігрівають вдячні погляди врятованих людей, - привітав молодих лейтенантів голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Під час урочистостей заступник Голови ДСНСУ Роман Примуш вручив молодим рятувальникам державні нагороди та побажав з честю виконувати свої службові обов'язки.

Митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан вже традиційно освятив випускників на подальшу службу.

Більше фото ТУТ.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/mayzhe-300-molodykh-fakhivtsiv-popovnylyly-lavy-dsns