Спільно з медиками працюємо над тим, аби в наших закладах черкащани могли отримати всю необхідну допомогу, - Підгорний

30 серпня 2023, 18:05

В Черкаському кардіологічному центрі відбулася виїзна робоча зустріч голови й депутатів обласної ради. Керівниця Центру Світлана Журба продемонструвала обладнання, яке придбали цьогоріч за кошти обласного бюджету.

Загалом цьогоріч кардіоцентр придбав  діагностичного, операційного обладнання, а також приладів для палат інтенсивної терапії на понад 14 млн грн обласного бюджету. Крім того, на останній сесії додали ще 18 млн на дороговартісне обладнання.

- Рада постійно підтримує комунальні заклади охорони здоров’я, спрямовує кошти на новітнє обладнання, щоб в таких непростих умовах пацієнти мали доступ до якісної й сучасної медицини. Водночас такі спільні зустрічі нам потрібні, аби поспілкуватися з колективом і пацієнтами й побачити реальну картину із забезпеченням центру та визначити пріоритети для майбутніх управлінських рішень, - прокоментував голова облради Анатолій Підгорний.

Зрештою, таке оновлення матеріально-технічної бази допоможе медикам виконувати складні операції з меншими ризиками ускладнень для пацієнтів.

- Ми постійно вдосконалюємося. Минулоріч впровадили 31 нову методику обстеження та лікування пацієнтів, а на цей рак запланували ще 32 галузевих нововведення. Тож щиро дякую колегам за постійну підтримку й увагу до нашого закладу, - прокоментувала директорка кардіоцентру Світана Журба.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/spilno-z-medykamy-pratsyuyemo-nad-tym-aby-v-nashykh-zakladakh-cherkashchany-mohly-otrymaty-vsyu