УАРОР та БО «Фонд «Енергетична дія для України» підписали Меморандум про співпрацю

01 січня 2024, 13:23

Благодійна організація "Energy Act for Ukraine" та Українська асоціація районних та обласних рад підписали Меморандум, який закладає основу співпраці з метою зміцнення енергетичної незалежності обʼєктів критичної інфраструктури в Україні та залучення до цієї сфери органів місцевого самоврядування.

В межах Меморандуму, Фонд та Асоціація спрямовуватимуть спільні зусилля на реалізацію благодійних кампаній: «100 Сонячних Шкіл» та «50 Сонячних лікарень», що започатковані Фондом. Заклади забезпечать резервними джерелами генерації та накопичення електроенергії на основі відновлюваних джерел.

Також сторони задекларували про розвиток та впровадження спільних ініціатив з підвищення обізнаності органів місцевого самоврядування у сфері відновлювальної енергетики.

- Синергія фонду в роботі з органам місцевого самоврядування - наш спільний крок в енергонезалежність та зелене відновлення України. Підсилюючи одне одного, ми зможемо досягти нашої мети - обладнати 150 обʼєктів критичної інфраструктури по всій країні і дати зелене світло сталому розвитку і зеленим цінностям на рівні громад, - зазначила Юліана Оніщук, засновниця та Президентка Фонду «Energy Act for Ukraine».


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/uaror-ta-bo-fond-enerhetychna-diya-dlya-ukrayiny-pidpysaly-memorandum-pro-spivpratsyu