Близько 20 мільйонів на підтримку ЗСУ спрямувала Червонослобідська громада від початку війни

08 серпня 2024, 12:29

Від початку збройної агресії рф Червонослобідська громада постійно підтримує сили оборони. За період повномасштабного вторгнення сума допомоги, спрямована для ЗСУ з бюджету Червонослобідської ТГ становить близько 20 мільйонів гривень. 

- Кошти на потреби ЗСУ депутати сільської ради виділяють практично на кожній сесії. Це пріоритет серед усіх спрямувань. Для сил оборони ми придбавали антидронові рушниці, РЕБи, дрони, станції для виявлення та пеленгації безпілотних апаратів, а також технічне оснащення та інше спорядження. Дякую депутатському корпусу за згуртованість у єдиній меті – наблизити перемогу в нашій країні, - говорить Олександр Литвиненко, сільський голова. 

Від початку повномасштабного вторгнення для підсилення ЗСУ згуртувалися і жителі громади. Заклади соціальної сфери практично стали волонтерськими центрами. Ініціативні жителі громад згуртувалися для виготовлення маскувальних сіток, кікімор, збору домашніх смаколиків для військових-жителів громади і не тільки. Ця робота не припиняється і нині. Працівники сільської ради придбавали автівки, засоби гігієни, продукти харчування, інструменти та інші  матеріали для потреб військових частин.

За інформацією Червонослобідської територіальної громади.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/blyzko-20-milyoniv-na-pidtrymku-zsu-spryamuvala-chervonoslobidska-hromada-vid-pochatku-viyny