Представники громад можуть долучитися до практичного вебінару про аналіз та управління ризиками в ТГ

12 серпня 2024, 12:39

14 серпня, о 14:00 відбудеться вебінар на тему: “Аналіз та управління ризиками в громаді. Практичний кейс розробника змін”, організований Фондом міжнародної солідарності (FSM).

Взяти участь у заході запрошують усіх, хто цікавиться методиками ефективного менеджменту у сфері цивільного захисту та управлінням ризиками в громаді. Зареєструватися на подію можна за посиланням та доєднатися до вебінару у MS Teams.

На основі практичних кейсів експерти проєкту “Вогнеборці” Агнєшка Пясецька та Василь Кундрик розглянуть можливості економії коштів на реагування добровільних пожежних команд, мінімізації наслідків надзвичайних ситуацій, оцінки ризиків та як покращити просторове планування на місцевому рівні.

Також експерти обговорять правові зміни до Кодексу цивільного захисту України – як вони вплинуть на діяльність добровільних пожежних команд та методи їх імплементації до планування своєї діяльності.

Наприкінці заходу всі охочі зможуть поставити додаткові запитання експертам щодо розглянутих аспектів аналізу ризиків у громаді та розвитку добровільних пожежних команд.

Проєкт Фонду міжнародної солідарності (FSM) «Вогнеборці. Зміцнення спроможності українських громад шляхом створення добровільних пожежних команд» реалізується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща, а також Офісу Координатора програм допомоги США в Європі та Євразії Державного департаменту США.

За інформацією порталу "Децентралізація".


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://oblradack.gov.ua/predstavnyky-hromad-mozhut-doluchytysya-do-praktychnoho-vebinaru-pro-analiz-ta-upravlinnya-ryzykamy