Андрій Крохмаль: «Знати біль і проблеми кожного виборця у своєму регіоні!» - «Черкащина регіональна», №9, 2 березня 2012 року

02 березня 2012, 18:51
Голова Монастирищенської районної організації Партії регіонів, депутат обласної ради Андрій Крохмаль проаналізував свою роботу на ХХ обласній конференції Партії регіонів та окреслив пріоритети на цей рік.

– 2011 рік був роком напруженої праці, впровадження розпочатих реформ. Протягом року приділили увагу виконанню Програми «Будуємо нову Черкащину» на основі якої ухвалили Програму «Будуємо нову Монастирищину» з урахуванням місцевих особливостей, – сказав він. – Разом із місцевою владою вживали заходи щодо її реалізації. Спільно вдалося вирішити низку важливих проблемних питань в районі. Зокрема: відкриття найпотужнішого в області ХПП, придбання лапароскопічного апарату; реставрація районного будинку культури; ремонт концертної зали музичної школи, будівництво асфальтної дороги Цибулів – Шарнопіль, прокладення дороги Матвіїха – Теолин, ремонт дороги Терлиця – Тарнава; реконструкція водогону с. Дібрівка; відкриття сучасного спортивного майданчика в смт Цибулів, зведення спортивного майданчика Попуднянської ЗОШ; відкриття інтернет-клубів у бібліотеках.

Це лише початок роботи, зазначив Андрій Крохмаль. Та якщо не довести роботу до кінця, то всі зусилля зведуться нанівець дуже швидко. А для цього Партія регіонів повинна залишатися партією влади.

– Якщо ми хочемо виграти ці вибори, то зробити це можна лише єдиним шляхом – знати біль і проблеми кожного виборця у своєму регіоні, знати чим живе кожна родина, - наголосив він. – Зараз же існує проблема, що Партія регіонів перетворюється на партію чиновників, які замкнулися у своїх кабінетах, і не бажають бачити реального життя. Чому так склалася ситуація? А чи не тому, що здобувши владу, багато хто почив на лаврах переможця, інші ж тихенько приписалася до нашого табору та й сидять на «кучерявих» посадах? Так, зараз складніше! Тоді ми чітко знали, хто з нами, а хто – проти нас. Зараз же наче і всі з нами, а як до діла...

Нині Монастирищенська районна організація Партії регіонів налічує 57 первинних партійних організацій, у лавах партії більше двох тисяч членів. Протягом 2011 року створено та легалізовано 7 первинок, ряди партії поповнили 242 партійці, серед них найбільше освітян – 165. Районна організація в даний час працює над підвищенням якісного складу членів партії. Партія регіонів повинна стати партією еліти.

В Монастирищенському районі 28 900 виборців, на одного члена партії припадає 13 виборців, а покриття первинними організаціями виборчих дільниць становить 133 %. У районній раді 28 депутатів від Партії регіонів. Вони беруть активну участь в проведенні сесій, у роботі партійної організації, проведенні районних заходів, проводять прийом громадян.

Ми повинні чітко і конструктивно вести діалог з виборцями! Постійно пояснюючи, в чому справжня суть того чи іншого питання. Якщо ми мовчатимемо, то вони говоритимуть, це наклепи і бруд. Тому пріоритетним на виборах має стати адекватне висвітлення своєї діяльності та дій об’єднаної-роз’єднаної опозиції, – резюмував Андрій Крохмаль.

«Черкащина регіональна», №9, 2 березня 2012 року



Source URL: https://oblradack.gov.ua/707-andry-krohmal-znati-bl-problemi-kozhnogo-viborcya-u-svoyemu-regon-cherkaschina-regonalna-9-2