Наталія Горбенко посадила дерева та подарувала паски - офіційний сайт Наталії Горбенко (www.nata.ck.ua), 12 квітня 2012 року

12 квітня 2012, 20:07
У четвер, 12 квітня 2012 року, в м. Сміла на території кількох ОСББ, що розташовані в мікрорайоні РПЗ «Оризон», з’явилися нові березові та липові алеї. Добру справу зроблено силами мешканців будинків та за підтримки депутата Черкаської обласної ради, голови постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення Наталії Горбенко. Окрім того, кілька яблунь висаджено у саду поблизу Смілянської загальноосвітньої школи №11. Заходи проведено в рамках всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля».

Того ж дня Наталія Горбенко завітала до Смілянської загальноосвітньої школи-інтернату Черкаської обласної ради та Смілянського психоневрологічного інтернату. Після спілкування з колективом про важливість запровадження соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, Наталія Горбенко зустрілася із вихованцями школи-інтернату і мешканцями психоневрологічного інтернату. Обидва заклади отримали у подарунок паски з нагоди Великодня.

Тривалий час Наталія Горбенко опікується Смілянським дитячим будинком-інтернатом. Так, нещодавно на території закладу з її ініціативи було висаджено 200 кущів смородини. Завітавши 12 квітня до будинку-інтернату, Наталія Горбенко переконалася, що всі кущі смородини прийнялися. Крім того, депутат обласної ради вручила вихованцям солодощі і передала поповнення для «куточку живої природи» – акваріум із черепахою.

Юлія Карталапова, офіційний сайт Наталії Горбенко (www.nata.ck.ua), 12 квітня 2012 року



Source URL: https://oblradack.gov.ua/721-natalya-gorbenko-posadila-dereva-ta-podaruvala-paski-ofcyniy-sayt-natalyi-gorbenko-wwwnatackua