Перший заступник голови ДПС в області Володимир Коломієць став чиновником року - «Черкаський край», №69, 7 вересня 2012 року

07 вересня 2012, 20:28
З нагоди Дня підприємця представники бізнесу відзначали чиновників, яким вони вдячні за співпрацю та сприяння у розвитку підприємництва в регіоні.

Шість років тому з цією метою громадські організації, які опікуються правами підприємців заснували номінацію «Созидатель». За умовами конкурсу, кандидати висуваються власне підприємцями, які визначають, з ким із чиновників області вони найчастіше спілкуються в процесі діяльності і хто з чиновників не лише з розумінням ставиться до їхніх проблем, а й справді допомагає у вирішенні проблем. Переможців з числа кандидатів обирають загальним голосуванням.

Цього року нагороду «Созидатель» за проявлений у службовій діяльності свідомий вибір на користь розвитку підприємництва в регіоні отримав перший заступник голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

«Черкаський край», №69, 7 вересня 2012 року



Source URL: https://oblradack.gov.ua/752-pershiy-zastupnik-golovi-dps-v-oblast-volodimir-kolomyec-stav-chinovnikom-roku-cherkaskiy-kray