Депутат облради отримала другий орден Великомучениці Варвари - «Молодь Черкащини», № 39, 26 вересня 2012 року

26 вересня 2012, 20:28
Патріарх Київської і всієї Руси-України Філарет нещодавно вручив у столиці депутату Черкаської обласної ради Світлані Трофімовій орден Великомучениці Варвари.

– Орден Святої Великомучениці Варвари церква вручає жінкам, які сприяють утвердженню Української помісної Православної Церкви і відродженню духовності в Україні, – говорить Патріарх.

Світлана Трофімова вже вдруге отримує орден Великомучениці Варвари за сприяння в утвердженні УПЦ. Саме такою діяльністю Світлана Владиславівна займається вже протягом 10 років. Вона впевнена, що справи, які робляться від щирого серця – завжди на благо. Жінка переконана, що цей орден - також заслуга черкащан, які звертались до неї, як до депутата. За її словами, люди самі не тільки розповідають їй, як депутатові, про проблеми, але й діляться шляхами їх вирішення, висувають численні ідеї.

– Багато справ Світлана зробила ще і для людей із соціально вразливих верств, коли брала участь у заходах, які проводила церква для тих, кому немає до кого звернутися по допомогу і кому ця допомога конче потрібна, – говорить митрополит Черкаський і Чигиринський УПЦ КП Іоан.

Це вже п’ятий орден, який отримала Світлана Владиславівна у галузі відродження духовності. Проте сама жінка каже, що працює зовсім не заради нагород.

«Молодь Черкащини», № 39, 26 вересня 2012 року



Source URL: https://oblradack.gov.ua/753-deputat-oblradi-otrimala-drugiy-orden-velikomuchenic-varvari-molod-cherkaschini-39-26-veresnya