Інна Губенко про меморандум про проведення демократичних справедливих виборів у регіоні: - «Черкаський край», №75, 28 вересня 2012 року

28 вересня 2012, 20:29
– Упевнена, що парламентські вибори пройдуть демократично і відкрито.

Звинувачення опозиції у тому що влада намагається фальсифікувати вибори – це їх порожні заяви, тому що вони бояться програти, знаючи свою реальну підтримку населення.

Це підтверджується протестом проти встановлення веб-камер на виборчих дільницях, що посилить контроль за процесом голосування і забезпечить проведення чесних парламентських виборів. Веб-камери запобігають можливим фальсифікаціям і провокаціям. Після завершення виборів-2012 планується використовувати придбані для виборчих дільниць веб-камери для спостереження, з метою підвищення безпеки наших міст і населених пунктів. Це дозволить оперативно реагувати на різноманітні ситуації та наблизити нас до Європейського спокою.

Європейські стандарти, які унеможливлюють викривлення волевиявлення громадян, повинні стати нормою і для України.

Президент постійно звертає увагу всіх політичних сил, місцевих державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування на те, що кожна політична сила повинна мати шанс рівної конкуренції, можливість вільно проводити агітаційну кампанію і бути представленою в кожному окрузі. Доводити свої переваги слід через прозору, чесну конкуренцію.

«Черкаський край», №75, 28 вересня 2012 року



Source URL: https://oblradack.gov.ua/754-nna-gubenko-pro-memorandum-pro-provedennya-demokratichnih-spravedlivih-viborv-u-regon