Микола Тимошенко про меморандум про проведення демократичних справедливих виборів у регіоні

28 вересня 2012, 20:30
«Черкаський край», №75, 28 вересня 2012 року

— Партія регіонів більше, ніж будь-яка інша політична сила зацікавлена в прозорості і чесності процесу голосування та підрахунку голосів.

Принцип змагальності виборчого процесу передбачає боротьбу в рівних умовах. Нам вкрай важливо не дозволити сфальсифікувати результати виборів по окремих округах, захистити їх, не дати спотворити загальний результат по Україні.

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ зацікавлена у присутності максимальної кількості міжнародних спостерігачів на парламентських виборах, що допоможе провести їх найбільш прозоро і демократично.

Було б дуже доречно, якби їх число перевищило кількість іноземних представників, присутніх в Україні на президентських виборах у 2010 році. Партія регіонів вітає всіх спостерігачів, оскільки більше за будь-яку іншу українську політичну силу зацікавлена у демократичності і прозорості виборчого процесу.

Діючи як єдина команда, Уряд, Верховна Рада і Президент В. Янукович сформували правове поле для проведення чесних виборів до парламенту. Стандарти, які діють у Європі й унеможливлюють викривлення волевиявлення повинні стати нормою для нашої країни.

Партія регіонів зацікавлена в проведенні чесних і прозорих виборів. Наші виборці численні, вони вірять в нашу перемогу, і ми зробимо все, щоб кожен голос був врахований. Чесність, прозорість, конкуренція, доступність повинні стати ознакою проведення виборів на всій території України.

Зусиллями Партія регіонів вибори до Верховної Ради будуть демократичними. Ми не дозволимо авантюристам вкрасти у нас перемогу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/756-mikola-timoshenko-pro-memorandum-pro-provedennya-demokratichnih-spravedlivih-viborv-u-regon