У Кам’янці підписали ще одну соціальну угоду - «Черкаський край», №83, 26 жовтня 2012 року

26 жовтня 2012, 20:35
Договір про партнерство між територіальними громадами 198-го виборчого округу, до складу якого входять Кам’янський, Смілянський, Черкаський райони й місто Сміла, та кандидатом у народні депутати України Вадимом Решетняком урочисто підписали цієї суботи в Кам’янці. Гарантом дотримання умов соціальної угоди виступила обласна влада в особі голови обласної ради Валерія Черняка.

– Шановні друзі, сьогодні ми зібралися тут, щоб поспілкуватися з нашим кандидатом у народні депутати – вельмишановним Вадимом Володимировичем, мером Сміли. Ми підписуємо з ним соціальну угоду про партнерство. Цю гарну справу започаткував голова облдержадміністрації, Герой України Сергій Тулуб. Такі соціальні угоди між сільськими радами й сільгосппідприємствами вже успішно діють на Черкащині, – зазначив Валерій Черняк.

За його словами, це дає можливість владі плідно співпрацювати із соціально відповідальним бізнесом та спільно вирішувати найболючіші проблеми сіл та селищ області. Саме завдяки цій тісній співпраці успішно втілюються в життя обласні програми розвитку. Лише в цьому році місцеві бюджети мають понад 82 мільйони гривень додаткових коштів. А це і ремонт доріг, і освітлення вулиць, і допомога школам, дитсадкам і фельдшерсько-акушерським пунктам, і розвиток соціальної інфраструктури сіл, і багато інших добрих справ.

– І ось Вадим Решетняк теж бере на себе такі зобов’язання, що якщо його оберуть до Верховної Ради, то він піклуватиметься про територіальні громади, які довірили йому представляти їх інтереси у найвищому законодавчому органі держави. За час перебування на своїй посаді він доказав, що вміє працювати і багато уже зробив для громадян міста. Сподіваємося, що так само він буде вирішувати проблеми округу, від якого балотується. Ми підписуємо цю соціальну угоду з тим, щоб потім ми могли спитати з нашого обранця, а що ти зробив для свого краю, як ти про нього дбав і чим допоміг людям, – пояснив голова обласної ради.

Валерій Петрович переконаний, що пан Решетняк є відповідальною людиною, яка робить конкретні справи на благо людей. І всі свої обіцянки кандидат у депутати обов’язково виконає.

– А ми проконтролюємо виконання його обіцянок, – запевнив Валерій Черняк.

Потім перед людьми виступив і сам кандидат у народні депутати Вадим Решетняк.

– Я показую на ділі, а не на словах, те, на що я здатен. На прикладі Сміли ви можете переконатися, що я роблю конкретні справи для людей. Місто змінилося на краще, і сміляни відкрито про це говорять. У разі обрання мене до Верховної Ради я і без підписання угоди з користю працював би для виборців свого округу, так, як працював для жителів міста. Але підписання такого документу буде зобов’язувати мене до активнішої роботи в окрузі.

Пан Решетняк пообіцяв не «просиджувати штани» у парламенті, а постійно відстоюватиме інтереси і свого виборчого округу, і всієї Черкащини.

Від імені керівників сіл підписання цієї угоди підтримала сільський голова с. Балаклея Смілянського району Олена Ковальська. Вона зауважила, що раніше територіальні громади були залишені зі своїми проблемами один на один. Але тепер ситуація кардинально змінилася. Нинішня влада приділяє постійну увагу сільським населеним пунктам. І вона сама в цьому переконалася на прикладі свого села, де здійснені конкретні кроки покращення життя людей.

Під оплески присутніх відбулася урочиста церемонія підписання соціальної угоди. Своїми підписами її скріпили голови районних рад: Кам’янської – Юрій Таран, Смілянської – Олег Косенко, Черкаської – Микола Смірнов та секретар Смілянської міської ради Олександр Литвиненко. Потім угоду підписали кандидат у народні депутати Вадим Решетняк та голова обласної ради Валерій Черняк, виступивши гарантом її виконання.

Анатолій Котов, «Черкаський край», №83, 26 жовтня 2012 року



Source URL: https://oblradack.gov.ua/761-u-kamyanc-pdpisali-sche-odnu-socalnu-ugodu-cherkaskiy-kray-83-26-zhovtnya-2012-roku