Депутати висадили в інтернатах смородину та фруктові дерева

04 квітня 2012, 02:51
У вівторок, 3 квітня 2012 року, депутати Черкаської обласної ради Наталія Горбенко та Юрій Сегеда висадили перші саджанці майбутнього саду на території Михайлівської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату – персики, абрикоси, груші. А також 200 кущів смородини на території Смілянського дитячого будинку-інтернату.

Перш ніж взятися до роботи, депутати обласної ради, голова постійної комісії з питань праці та соціального захисту населення Наталія Горбенко та Юрій Сегеда зустрілися із педагогічними колективами навчального закладу та вихованцями закладу.

– Ми ставили за мету сприяти вихованню у школярів почуття патріотизму. Любити свою школу, свою вулицю, село, місто, намагатись зробити рідний куточок ще красивішим, турбуватися про благоустрій – це, на мою думку, і є патріотизм. Упевнена, що діти разом з учителями будуть опікуватись саджанцями, які віддячать щедрим урожаєм, – сказала Наталія Горбенко.

Не можна не відзначити, з якою теплотою і радістю колективи інтернатів зустрічали гостей. Директор Михайлівської школи-інтернату Василь Могилей та директор Смілянського дитячого будинку-інтернату Анатолій Богдан подякували за такий дарунок й пообіцяли з любов\'ю доглядати насадження.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/1049-deputati-visadili-v-nternatah-smorodinu-ta-fruktov-dereva