Іван Гретченко: «Соціальний захист вразливих верств населення – головне завдання діяльності обласної влади»

16 жовтня 2013, 16:15
Ольга Прилуцька, «Черкаський край», №83, 16 жовтня 2013 року

Депугат обласної ради Іван Гретченко відвідав центральну райлікарню в Чигирині, де зустрівся з персоналом дитячого відділення й передав на потреби дітей та медпрацівників обігрівачі, ковдри, постільну білизну та миючі засоби, а також подарував іграшки дітям.

Уже декілька років дитяче відділення Чигиринської ЦРЛ перебуває під опікою обласного Товариства й особисто Іван Іванович чи не кожного тижня, а то – й декілька разів, буває тут. Він спілкується з медпрацівниками, дітьми і їх батьками та постійно допомагає їм вирішити власні проблеми і потреби дитячого відділення.

За останні роки коштом обласного Товариства у відділенні зроблено чимало: здійснені ремонти лікарняних палат, встановлено енергоощадні вікна, закуплено нові меблі й штори, на потреби відділення передано холодильник, телевізор та відеомагнітофон. Допомагає Іван Гретченко медикаментами та обладнанням.

І хворі, й керівництво медичного закладу дуже вдячні депутату обласної ради. Й зустрічають у відділенні Івана Івановича як дорогого гостя. За словами головного лікаря центральної районної лікарні Ігоря Огиренка й завідуючої дитячого відділення Олени Подзідей, увага Івана Гретченка до проблем і потреб закладу – важлива не лише для працівників закладу, а передусім, для хворих. Адже лікарня, завдяки Товариству, в умовах недостатнього державного фінансування, має змогу постійно покращувати умови перебування і лікування тут дітей.

Іван Гретченко вважає допомогу дітям категорійних сімей одним з головних завдань у діяльності Товариства:

– На це нас націлюють соціальні ініціативи Президента, з цією метою в області виконуються ряд обласних програм, а найголовніше, що в цьому ми маємо безперечну підтримку голови облдержадміністрації Сергія Тулуба та голови обласної ради Валерія Черняка. Допомога й увага з боку обласної влади до наших потреб як громадської організації – це значна підтримка нашої роботи, а отже – кожної дитини, яка потребує нашої уваги, – наголошує Іван Іванович.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/1662-van-gretchenko-socalniy-zahist-vrazlivih-verstv-naselennya-golovne-zavdannya-dyalnost