Почути кожного. Сергій Тулуб побував у гостях в родині ветерана

06 листопада 2013, 17:23
«Прес-Центр», №45, 6 листопада 2013 року

Голова Черкаської облдержадміністрації прийняв запрошення ветерана Великої Вітчизняної війни Василя Поповича і завітав до нього в гості. Познайомився очільник області з видатною людиною, нагородженою 29 медалями, орденами Олександра Невського, Богдана Хмельницького III ступеня, Великої Вітчизняної війни І та II ступенів, двома орденами Червоної зірки, орденом «За бойові заслуги», «За відвагу», під час висаджування ялинок біля Пагорба Слави. Подію приурочили до 69-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників.

На гостинах у ветерана Сергій Тулуб познайомився з його великою родиною – трьома дітьми, шістьма онуками, вісьмома правнуками... Голові ОДА цікаво було почути від цих людей, як вони оцінюють дії влади, пропозиції щодо майбутніх реформ і покращень. Ветеран підтримав реконструкцію Пагорба Слави та створення Алеї Слави і запропонував приділяти більшу увагу патріотичному вихованню молоді.

– Сьогодні виховання молодшого покоління – один із пріоритетів у роботі влади, визначених новими соціальними ініціативами Президента України Віктора Януковича, – зауважив на те Сергій Тулуб. – Тому ми активно працюємо в цьому напрямку: розроблено регіональну програму будівництва та реконструкції спортивних майданчиків, забезпечено системну підтримку спортсменів-параолімпійців, створено футбольну команду «Славутич», яка нещодавно вийшла у чвертьфінал Кубка України, популяризується такий вид спорту як хортинг. Створення в кожній школі невеличких кімнат-музеїв – ще один спосіб активізувати потенціал дітей. Тому я обов\'язково подбаю про те, щоб це питання було поступово вирішено.

Після відвідин звичайної черкаської родини Сергій Тулуб також звернув увагу колег на якість надання транспортних та медичних послуг ветеранам.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/1789-pochuti-kozhnogo-sergy-tulub-pobuvav-u-gostyah-v-rodin-veterana