Депутати обласної ради схвалили питання управління майном обласної комунальної власності

21 січня 2015, 17:40
Депутати обласної ради схвалили питання управління майном обласної комунальної власностіУ ході обговорення питань порядку денного тридцять шостої сесії обласної ради депутати обговорили та підтримали ряд питань управління майном обласної комунальної власності. З цих питань поінформував присутніх начальник управління майном обласної комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Сергій Коваль.

Зокрема, депутати розглянули та схвалили Програму приватизації об’єктів обласної комунальної власності на 2015 рік. До Переліку об’єктів обласної комунальної власності, запропонованих до приватизації у попередні роки, виключили: окремі об’єкти комунальних підприємств «Облпаливо» і «Аеропорт Черкаси», враховуючи накладення арешту на це майно; комплекс будівель та споруд, що знаходяться за адресою м. Черкаси, вул. Менделєєва, 4 (т.з. «дача Андреєва»); нерухоме майно комунального підприємства «Черкаське обласне підприємство з забезпечення діяльності установ соціального захисту» Черкаської обласної ради, що перебуває на балансі КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» (м. Черкаси, пров. Комунальний, 35); нежитлові приміщення будівлі річкового пасажирського вокзалу (м. Черкаси, вул. Горького, 1); змінили спосіб приватизації об’єктів нежитлових приміщень тощо.Депутати обласної ради схвалили питання управління майном обласної комунальної власності

Підтримали депутати питання оренди майна комунальних підприємств «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності», «Аеропорт Черкаси» й «Готельний комплекс «Дніпро». Також проголосували за питання про оренду майна бюджетними установами з орендною платою 1 грн. в місяць. Ухвалено рішення про передачу, списання майна комунальної власності й відчуження об’єктів спільної власності територіальних громад області.

Одноголосно схвалено рішення про продовження дії контракту з Віктором Парамоновим на посаду головного лікаря комунального закладу «Черкаський онкологічний диспансер» та підтримано укладення контракту з Анатолієм Пашкулинським на посаду директора КП «Аптека №128».

Депутати обласної ради схвалили питання управління майном обласної комунальної власностіПитання про призначення Миколи Юдіна на посаду директора КП «Агентство розвитку Черкащини Черкаської обласної ради» не отримало підтримки в народних обранців.

Після тривалого обговорення депутати схвалили питання про утворення тимчасової контрольної комісії з перевірки фінансово-господарської діяльності обласного КП «Фармація» та змінили найменування й затвердили Статут комунального закладу «Черкаський обласний центр планування сім’ї та репродукції людини» (раніше – «Черкаський обласний перинатальний центр») з метою приведення у відповідність до законодавства України основних видів діяльності й структури закладу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3002-deputati-oblasnoyi-radi-shvalili-pitannya-upravlnnya-maynom-oblasnoyi-komunalnoyi-vlasnost