Монастирищина знову у скорботі

10 лютого 2015, 19:19
Монастирищина знову у скорботі10 лютого 2015 року жителі Монастирищенського району прощалися з уродженцем села Аврамівка, військовослужбовцем 30-ї окремої механізованої бригади молодшим сержантом Русланом Нищиком, який загинув на передовій в районі Дебальцевого під час виконання бойових завдань.

Попрощатись із героєм прийшли рідні, близькі й зовсім незнайомі із загиблим жителі краю. Також у траурному мітингу взяли участь голова райдержадміністрації Олег Недогода, заступник голови районної ради Тарас Пачесюк, районний військовий комісар Вадим Саранюк, працівники установ, підприємств та організацій району, військовослужбовці, всі небайдужі.

Монастирищина знову у скорботі Голова райдержадміністрації Олег Недогода висловив щирі співчуття з приводу смерті військового: «У цей день на знак скорботи за загиблим оголошено День жалоби, оскільки Монастирищина прощається з одним із кращих своїх синів! Пам’ять про його мужність, честь, звитягу та непересічні людські якості назавжди залишиться в серцях рідних, близьких, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Руслана – справжнього патріота та героя рідної країни!».

Місцеві священики відслужили панахиду за загиблим.

Велелюдна траурна процесія супроводжувала героя в останню путь до рідного села Аврамівка.

Болем і печаллю наповнені серця монастирищан, адже горе прийшло в наш спільний дім – у багатьох родинах сини, брати чи батьки перебувають нині в зоні бойових дій, захищаючи цілісність держави, і весь край щоденно молиться за них та з нетерпінням чекає на їх повернення.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3079-monastirischina-znovu-u-skorbot