Зустріч-презентація «Енергоефективність. Нові технології та альтернативні джерела енергії»

12 лютого 2015, 17:53
Зустріч-презентація «Енергоефективність. Нові технології та альтернативні джерела енергії»12 лютого у Черкасах відбувся бізнес-міксер на тему: «Енергоефективність. Нові технології та альтернативні джерела енергії», ініційований Черкаською торгово-промисловою палатою та Агентством Розвитку Черкащини Черкаської обласної ради.

Серед запрошених були представники великих підприємств з різних міст України, які ознайомили черкаських бізнесменів із сучасними тенденціями розвитку енергоефективних технологій у харчовій промисловості та сільському господарстві, запропонували програми щодо підтримки інноваційних проектів. Також представники черкаського бізнесу поділилися досвідом застосування енергоощадних технологій у виробництві екологічно чистої паливної сировини, матеріалів для будівництва сучасного екологічного житла та опалення.

На минулому тижні Агентство розвитку Черкащини та Черкаська торгово-промислова палата підписали меморандум про співпрацю щодо розвитку економіки, інноваційних технологій, впровадження нових енергетичних проектів та залучення як внутрішніх, так і зовнішніх інвесторів.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/3098-zustrch-prezentacya-energoefektivnst-nov-tehnologyi-ta-alternativn-dzherela-energyi