Депутати Христинівщини на позачерговій сесії розглянули ряд важливих питань життєдіяльності району

18 лютого 2015, 16:05
Депутати Христинівщини на позачерговій сесії розглянули ряд важливих питань життєдіяльності районуНа виконання доручення заступника Міністра інфраструктури України від 27 січня 2015 року, до районної ради звернулась адміністрація залізничної лікарні з приводу термінового розгляду питання щодо надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Христинівського району державного закладу «Вузлова лікарня ст. Христинівка ДП «Одеська залізниця»» і його цілісного майнового комплексу.

Реагуючи на звернення, 18 лютого 2015 року депутати районної ради зібралися на пленарне засідання позачергової сесії Христинівської районної ради. Вів сесію голова районної ради Олександр Коваль. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Ковбасюк, його перший заступник Віктор Підвальний, депутат обласної ради Микола Плужник, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, керівники підприємств, установ та організацій району, представники засобів масової інформації.

Розглянувши звернення адміністрації залізничної лікарні, депутати надали згоду на прийняття у спільну власність територіальних громад Христинівського району Черкаської області державного закладу «Вузлова лікарня ст. Христинівка ДП «Одеська залізниця» і його цілісного майнового комплексу.

У ході роботи пленарного засідання присутні заслухали інформацію про хід виконання комплексної Програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки.

Розглядаючи питання порядку денного, депутати погодили призначення на посаду директора Шукайводського НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» – Ірини Петренко, на посаду директора Верхняцького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – ліцей» – Людмили Денисюк та на посаду директора Христинівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука – Лариси Трясучкіної.

Також народні обранці внесли зміни і доповнення до районного бюджету.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3111-deputati-hristinvschini-na-pozachergovy-sesyi-rozglyanuli-ryad-vazhlivih-pitan-zhittyedyalnost