У Черкасах із почестями зустріли бійців, які повернулися з-під Дебальцевого

25 лютого 2015, 13:27
У Черкасах із почестями зустріли бійців, які повернулися з-під ДебальцевогоРадісні посмішки, теплі обійми, квіти і повітряні кульки. Так 24 лютого уночі зустрічали бійців з 128-ї гірно-піхотної бригади. Цей підрозділ ще нещодавно брав участь у боях під Дебальцево. 35 хлопців повернулися на рідну Черкащину у відпустку.

У зустрічі бійців взяли участь рідні та близькі, небайдужі черкащани та представники влади. Голова обласної ради Валентина Коваленко і голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко вручили воїнам Почесну відзнаку “200 років з дня народження Тараса Григоровича Шевченка” та відзнаку “365 років Української козацької держави”.У Черкасах із почестями зустріли бійців, які повернулися з-під Дебальцевого

З вуст усіх, хто зустрічав героїв, звучали на їхню адресу слова подяки. Адже воїни, які не опустили зброю і не зганьбили знамена України та свого підрозділу - гордість Черкащини.

- Останнім часом зустрічі героїв, які повернулися, і проводжання їх на неоголошену війну стали вже буденним явищем. Для мене особисто – зустрічати бійців набагато приємніше і радісніше. Я вважаю цих хлопців, які вийшли з оточення у Дебальцевому, справжніми героями, взірцем мужності і патріотизму. Я переконана, що після відпустки ці вояки продовжать гідно нести службу на захист батьківщини. Прошу і всіх інших чоловіків-черкащан не боятися ставати на захист рідної землі, не ухилятися від мобілізації. Адже ворог України потужний і дуже підступний, - зазначила у своєму виступі Валентина Коваленко.
У Черкасах із почестями зустріли бійців, які повернулися з-під Дебальцевого




Source URL: https://oblradack.gov.ua/3135-u-cherkasah-z-pochestyami-zustrli-bycv-yak-povernulisya-z-pd-debalcevogo