Герої не вмирають!

16 березня 2015, 11:14
Герої не вмирають! 15 березня 2015 року Черкащина попрощалася з розвідником 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади Ігорем Бойком. Військовий загинув ще 30 січня на Донеччині, однак побратими Ігоря довгий час не могли забрати тіло з території бойових дій.

Як тільки розпочалися гарячі події на сході країни, черкащанин не зміг залишатися вдома, пішов добровольцем боронити Батьківщину від ворога. Чоловік пройшов Станицю Луганську, Щастя, Дебальцеве та інші гарячі точки на Сході України. За 8 місяців у бою урятував десятки життів своїх побратимів.

Рідні, друзі, бойові товариші, керівництво області, жителі Черкас прийшли висловити співчуття рідним і близьким загиблого та вшанувати його пам\'ять.

Герої не вмирають! Звертаючись до присутніх після прощальної літургії, голова обласної ради Валентина Коваленко та голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко висловили глибоке співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати, побажали встановлення миру в країні і щасливого життя кожній українській сім’ї.

– Дорога черкаська громадо, дорогі рідні! Маємо ще одного справжнього воїна, який поповнив нашу черкаську Небесну сотню. Маємо справжнього героя України, який поклав своє життя за волю й незалежність… Він здійснив великий подвиг заради України, – наголосила Валентина Михайлівна.

Керівники області також подякували батькам воїна за те, що вони виховали справжнього патріота й мужнього захисника соборності України та вручили Почесну грамоту облдержадміністрації і обласної ради та відзнаку «За заслуги перед Черкащиною».



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3204-geroyi-ne-vmirayut