Відбулась чергова сесія Уманської районної ради

27 березня 2015, 17:49
Відбулась чергова сесія Уманської районної ради27 березня 2015 року голова Уманської районної ради Олександр Дячук провів засідання чергової сесії районної ради шостого скликання. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Ярослав Скус, начальник районного відділу міліції Сергій Башинський, прокурор прокуратури Уманського району Сергій Демченко, сільські та селищний голови, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, організацій і установ району, а також представники громадськості та місцевих засобів масової інформації.

Відбулась чергова сесія Уманської районної радиНа початку сесії заступник голови громадської організації «Уманський міськрайонний центр «До перемоги» Інна Безпалько вручила Подяку голові районної ради Олександру Дячуку за підтримку волонтерського руху та надання допомоги бійцям в зоні проведення АТО.

У ході розгляду питань порядку денного, депутати заслухали доповідь начальника управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяну Солом’яну про підсумки виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2014 рік та начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяну Бондаренко з інформацією про хід виконання районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

Відбулась чергова сесія Уманської районної радиТакож депутати внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку району на 2015 рік; районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району; виконання завдань з мобілізації, поповнення місцевого матеріально-технічного резерву та забезпечення безпеки громадян на 2015 рік, а також районного бюджету на поточний рік.

Під час сесії було розглянуто питання управління майном районної комунальної власності та ухвалено рішення з ряду інших питань порядку денного.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3242-vdbulas-chergova-sesya-umanskoyi-rayonnoyi-radi