Депутати Монастиринщенської районної ради провели сесію

30 березня 2015, 13:24
Депутати Монастиринщенської районної ради провели сесію27 березня 2015 року відбулося засідання чергової сорокової сесії Монастирищенської районної ради, до порядку денного якої було включено 15 питань, що попередньо розглядалися на засіданнях постійних депутатських комісій та президії районної ради.

Відкрив і провів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк.

У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Олег Недогода, його заступники, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, голови територіальних громад, керівники установ, підприємств та організацій району, місцеві засоби масової інформації.

Низка депутатів скористалися правом і відповідно до регламенту виступили із зверненнями та запитами, а потім затвердили порядок денний пленарного засідання сесії.

На початку роботи сесії депутати заслухали звіт фінансового управління райдержадміністрації про виконання районного бюджету за 2014 рік, інформацію про виконання програми економічного і соціального розвитку Монастирищенського району за 2014 рік та внесли відповідні зміни до бюджету району на 2015 рік.

У ході роботи пленарного засідання внесено зміни до районних програм: комплексної програми функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення мобілізаційної готовності та мобілізації, створення регіонального матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайної ситуації у мирний час та особливий період на 2014-2015 роки, програми розвитку комунального лісового господарства Монастирищини на 2012-2015 роки, програми розвитку футболу у Монастирищенському районі на 2014-2018 роки та затверджено районну програму розвитку дитячо-юнацького футболу в Монастирищенському районі на 2015-2018 роки.

На завершення роботи пленарного засідання районної ради депутати розглянули низку питань щодо управління майном районної комунальної власності.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3247-deputati-monastirinschenskoyi-rayonnoyi-radi-proveli-sesyu