Луганська обласна військово-цивільна адміністрація надіслала подяку голові обласної ради

06 квітня 2015, 17:29
Луганська обласна військово-цивільна адміністрація надіслала подяку голові обласної радиНа адресу голови обласної ради Валентини Коваленко надійшов лист, у якому очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль дякує голові обласної ради і черкащанам за переданий автомобіль швидкої медичної допомоги, який уже використовується за призначенням у прифронтовій зоні.

У листі також йдеться, що юридичну особу – Луганську обласну клінічну лікарню переміщено у м. Сєвєродонецьк, де на цей час проводиться капітальний ремонт приміщень триповерхового корпусу колишньої міської лікарні, переданих їй. Однак закладу дуже потрібний вантажний автотранспорт. Керівник адміністрації сподівається на таку допомогу і небайдужість черкащан.

Як зазначила голова обласної ради Валентина Коваленко, питання щодо можливості передачі Луганській обласній клінічній лікарні вантажного автомобіля буде винесено для прийняття рішення на чергову сесію обласної ради.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3268-luganska-oblasna-vyskovo-civlna-admnstracya-nadslala-podyaku-golov-oblasnoyi-radi