Голова обласної ради провела особистий прийом

06 квітня 2015, 20:01
Голова обласної ради провела особистий прийом6 квітня голова обласної ради провела особистий прийом громадян. По підтримку до Валентини Коваленко звернулося близько сорока осіб. Здебільшого, люди просили матеріальної допомоги: на лікування, книговидання або й просто на життя.

Серед тих, хто просив матеріальної підтримки – пенсіонери, чорнобильці, інваліди, політв’язні. Усього близько 80% відвідувачів зверталися саме у питаннях матеріальної скрути. Адже все дорожчає, а рівень доходів людей не збільшується. «В аптеку заходжу зараз, як у ювелірний магазин. Лише дивлюся, а купити нічого не можу», - поскаржився Валентині Коваленко дідусь, який прийшов на прийом.

Голова обласної ради провела особистий прийомТака тенденція свідчить про те, що населення стрімко бідніє. Це дуже насторожує і змушує замислитися, зазначає голова обласної ради. За спостереженнями Валентини Коваленко, ще кілька місяців тому кількість громадян, які під час прийому просили матеріальної підтримки, складала у середньому 30%.

Ще одна болюча проблема, із якою звертаються громадяни до голови обласної ради – непрозорість у земельних відносинах. Під час цього прийому до Валентини Коваленко прийшли одразу декілька громадян з різних районів. Усі вони скаржилися на те, що Держземагенство не реєструє договори оренди, та навіть «губить» документи, які були передані для оформлення землі.

Голова обласної ради провела особистий прийомКілька людей просили в голови обласної ради підтримки щодо порушення їхніх громадянських прав (приміром, на безкоштовний проїзд у громадському транспорті) та на приниження їхньої честі і гідності з боку окремих представників влади.

Усім громадянам, які цього дня звернулися до голови обласної ради під час особистого прийому, були надані фахові відповіді і роз’яснення, а також інша допомога, яка входить до повноважень голови обласної ради.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3270-golova-oblasnoyi-radi-provela-osobistiy-priyom