На Чорнобаївщині відкрили меморіальну дошку на честь Володимира Лук’янця

14 квітня 2015, 15:49
На Чорнобаївщині відкрили меморіальну дошку на честь Володимира Лук’янцяДнями на фасаді Веселохутірського навчально-виробничого комплексу Чорнобаївського району урочисто відкрито меморіальну дошку депутату обласної ради багатьох скликань, колишньому голові облдержадміністрації та обласної ради, Заслуженому працівникові сільського господарства України, громадському діячеві Володимиру Лукичу Лук’янцю.

У заході взяли участь рідні та близькі Володимира Лукича, голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, депутат обласної ради Олександр Черевко, голова районної ради Михайло Бурган, голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, Веселохутірський сільський голова Світлана Наконечна та директор НВК Любов Домаш.

Виступаючі згадували про значний внесок Володимира Лукича в розвиток Черкащини і Чорнобаївщини, його особистісні якості: про вимогливість до себе й інших, закоханість у рідну землю та постійну увагу до проблем рідного села. За ініціативи та підтримки Володимира Лукича на Чорнобаївщині започатковано чимало добрих справ: споруджено пам’ятний меморіал в с. Великі Канівці, закладено дендропарк в с. Бакаєве, прокладено газопровід до с. Веселий Хутір, відремонтовано ряд закладів соціальної сфери тощо.На Чорнобаївщині відкрили меморіальну дошку на честь Володимира Лук’янця

Володимир Лук’янець був впливовою і авторитетною особистістю, в якому гармонійно поєднувався талант політика із талантом господарника. Глибина його світобачення, масштабність мислення, здатність згуртувати навколо себе однодумців принесли йому високий і заслужений авторитет. Земляки й колеги запам’ятали його, як високоосвічену, ініціативну, чесну, патріотично налаштовану й віддану своїй справі людину. Таким він був скрізь, де б не доводилось йому працювати.

Під час заходу відбулося освячення меморіальної дошки, патріотичний флешмоб та перегляд відеоряду про земляка. Присутні вшанували пам’ять заслуженого діяча покладанням квітів та хвилиною мовчання.

Присутні також побували в приміщенні школи, де навчався Володимир Лукич.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3279-na-chornobayivschin-vdkrili-memoralnu-doshku-na-chest-volodimira-lukyancya