Школярі молились за Україну і її захисників

17 квітня 2015, 12:29
Школярі молились за Україну і її захисників16 квітня 2015 року в приміщенні комунального закладу «Черкаська обласна філармонія» обласної ради відбувся звітний концерт вихованців Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №20 за темою «Україно, ти моя молитва…».

Привітати дітей із творчими набутками завітали голова обласної ради Валентина Коваленко, директор Департаменту освіти і науки Валерій Данилевський, заступник міського голови м. Черкас, депутат обласної ради Станіслав Овчаренко, меценати та благодійники школи, а також найдорожчі гості – бійці 128 гірсько-піхотної бригади та батальйону «Азов», які вже днями вирушать у зону проведення Антитерористичної операції після відпустки.

Саме із пісні-молитви розпочали вихованці двадцятої школи святковий концерт. Подякувала школярам і їхнім батькам директор школи Людмила Кіта. Вона також адресувала доземний уклін присутнім бійцям, їхнім матерям і рідним за мужність, витримку й щиру любов до рідного краю.Школярі молились за Україну і її захисників

– Спасибі вам, дорогі наші діти за цю проталинку в нашому складному житті. Останні два роки надзвичайно важкі. Це час російсько-української війни, роки випробування нації на духовну мужність, випробування наших чоловіків на стійкість і патріотизм. Тому найтепліші, найщиріші й найдобріші сьогоднішні наші слова саме вам, дорогі захисники!.. І я переконана, доки лунає щира українська мова, щира українська пісня й кожен з нас боронить, зокрема й у душі, свою Україну – ми не переможні! Бо духовна мужність, духовна наша сила наша – це той головний стрижень, який нс врятував, – наголосила Валентина Коваленко, звертаючись до присутніх.

Концертна програма у виконанні юних артистів потішила публіку українськими танцями, рідною піснею, хореографічних композицій та яскравістю самобутніх вишиванок і костюмів.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3287-shkolyar-molilis-za-ukrayinu-yiyi-zahisnikv