Працівники пожежної охорони відсвяткували професійне свято

17 квітня 2015, 20:15
Працівники пожежної охорони відсвяткували професійне свято17 квітня 2015 року в Черкаському інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля відсвяткували професійне свято – День пожежної охорони. Привітати вогнеборців, викладачі та курсантів інституту завітали голова Комітету Верховної Ради Украйни з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Микола Томенко, голова обласної ради Валентина Коваленко, начальник управління ДСНС України у Черкаській області, депутат обласної ради Віктор Гвоздь, представники міської влади, керівництво навчального закладу різних років, ветерани пожежної охорони й випускники навчального закладу.

Працівники пожежної охорони відсвяткували професійне свято– Спасибі всім вам за мужність і стійкість, яку ви проявляєте у своїй роботі, а також за ту витримку, яку ви проявили під час загрози, що нависла над вашим закладом… Адже саме тут, у вашому навчальному закладі гартуються мужні, справжні чоловіки, які ладні піти за першим покликом у вогонь, на Схід України і захищати наші кордони… І ми всі разом – і влада, і колектив – зробимо все від нас залежне, щоб цей заклад був, розвивався, розширювався та вдосконалювався, – наголосила Валентина Коваленко та побажала усім присутнім уже наступного року, відзначаючи сьогоднішнє свято, не відчувати болю і тривоги через війну, побажала миру та злагоди, нових звершень навчальному закладу і його колективу.

Щирі слова підтримки та поздоровлень висловив народний депутат України Микола Томенко, який також доклав чимало зусиль, щоб зберегти заклад. Він також пообіцяв й надалі підтримувати колектив, сприяти у набутті відповідного статусу самостійного навчального закладу для інституту.

Працівники пожежної охорони відсвяткували професійне свято Інші виступаючі також вітали вогнеборців і ветеранів, адже саме завдячуючи безстрашним та самовідданим працівникам пожежної охорони, які ведуть боротьбу з вогняною стихією, стоять захисті життя і здоров’я людей, їх майна від пожеж, наші громадяни почуваються безпечніше і впевненіше у будь-якій надзвичайній ситуації.

І сьогоднішні вихованці інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля обрали чи не найскладнішу з професій, адже розуміють, що за першим же сигналом про небезпеку мають негайно відправляються туди, де виникає екстремальна ситуація, де потрібно зупинити вогневу стихію, врятувати життя людей, часом ризикуючи власним.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3290-pracvniki-pozhezhnoyi-ohoroni-vdsvyatkuvali-profesyne-svyato