Постійна комісія з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів розглянула питання чергової сесії

22 квітня 2015, 19:44
Постійна комісія з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів розглянула питання чергової сесії22 квітня постійна комісія обласної ради з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів провела засідання перед черговою сесією. Засідання провела голова комісії Оксана Криницька. Участь у ньому взяла перший заступник голови обласної ради Наталя Кравцова.

Спочатку присутні розглянули зміни до обласного кошторису на 2015 рік, які планується внести на сесії. Вони викликані змінами у частині міжбюджетних трансфертів з державного й місцевих бюджетів та перерозподілом призначень у межах затверджених видатків по головних розпорядниках коштів.

Потім депутати розглянули низку питань управління майном обласної комунальної власності. Зокрема, про дозвіл на передачу в оренду приміщень КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності», КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву», КЗ «Обласний дитячий санаторій «Зміна».

Також КЗ «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» звернувся з проханням звільнити на 2015 рік від сплати 50 відсотків надходжень від орендної плати до загального фонду обласного бюджету, оскільки ці кошти необхідні для проведення ремонту легкоатлетичного манежу будівлі.Постійна комісія з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів розглянула питання чергової сесії

З переліку об’єктів обласної комунальної власності, які пропонуються до приватизації, виключається Комплекс будівель та споруд, що знаходиться за адресою: смт Драбів, вулиця Леніна, 39.

Крім того, низка комунальних закладів просять в облради дозволу на списання майна, що вийшло з ладу.

Розглянули також питання про звернення Луганської обласної військово-цивільної адміністрації щодо можливості передачі вантажного автомобілю для потреб Луганської обласної клінічної лікарні у зв’язку з нестачею автотранспорту. Оскільки облради звернулася Черкаська загальноосвітня санаторна школа-інтернат І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради про недоцільність подальшого використання вантажного автомобіля ГАЗ 5327 з комплектуючими до нього шинами та шинами до автомобіля марки УАЗ. Запропоновано передати цей автомобіль для використання на потреби Луганської обласної клінічної лікарні.

Також члени комісії розглянули питання про призначення Валової М.О. на посаду директора комунального закладу «Черкаський обласний центр планування сім\'ї та репродукції людини Черкаської обласної ради» та про звільнення Борисенка О.В. з посади генерального директора КП «Фармація».

Під час засідання були заслухані звіти про роботу комунальних підприємств «Облархбюро» та «Черкаське обласне об’єднане бюро технічної інвентаризації». Крім того, депутати заслухали інформацію про виконання обласних програм приватизації на 2012, 2013 та 2014 рік.

Усі питання порядку денного депутати рекомендували до розгляду на сесії.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3298-postyna-komsya-z-pitan-privatizacyi-vlasnost-pdpriyemnictva-nvesticy-ta-zahistu-prav