Пацієнтів і персонал геріатричного центру обласної ради привітали із 70-ою річницею Перемоги

08 травня 2015, 16:12
Пацієнтів і персонал геріатричного центру обласної ради привітали із 70-ою річницею Перемоги8 травня 2015 року в обласному геріатричному центрі обласної ради відбулась зустріч представників обласної влади із ветеранами – пацієнтами закладу, що перебувають тут на стаціонарному лікуванні та проживанні.

У зустрічі взяли участь перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, директор Департаменту соціального захисту облдержадміністрації Руслан Чикало, перший заступник начальника ДФС у м.Черкаси Дмитро Таран, пацієнти, медперсонал та в.о. директора закладу Сергій Шевчук.

Пацієнтів і персонал геріатричного центру обласної ради привітали із 70-ою річницею ПеремогиУрочистий настрій створювали корзини з живими квітами, повітряні кульки в національних кольорах, а також духовий оркестр, який дарував присутнім чарівні мелодії маршів та вальсів. Не підвела і погода: тепле ласкаве сонечко зігрівало ветеранів, які зручно вмостилися на стільцях в очікуванні святкової церемонії.

Вона розпочалася з виконання Гімну України та вшануванням всіх полеглих – хвилиною мовчання.

Потім з вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль та перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова.

Пацієнтів і персонал геріатричного центру обласної ради привітали із 70-ою річницею ПеремогиЗокрема, Наталія Олегівна зазначила, що ці травневі свята для кожного українця – це героїчні і водночас трагічні сторінки з життя нашого народу, адже війна не оминула жодної родини. Вона подякувала ветеранам за подвиг і самопожертву, які вони здійснили у роки грізної небезпеки для Вітчизни, та наголосила, що у ці святкові дні жоден із ветеранів не залишиться поза увагою влади.

У кожному районі, місті і селі області розпочалися і тривають різноманітні заходи, спрямовані на підтримку, надання необхідної допомоги та вшанування кожного нашого ветерана.

Наталія Олегівна побажала всім міцного здоров’я , благополуччя, щоб всі вони могли й надалі передавати молодому поколінню приклади мужності, любові до рідної землі, патріотизму, які так потрібні нинішнім захисникам держави, але вже у битві з російським агресором.Пацієнтів і персонал геріатричного центру обласної ради привітали із 70-ою річницею Перемоги

Спогадами про далекі події війни, окупації та звільнення і перемоги над гітлерівськими загарбниками у віршованій формі поділилася у своєму виступі підопічна центру Анастасія Погоріла.

Зі святом ветеранів центру також привітали численні представники організацій обласного центру, що здійснюють шефство над закладом.

Під час урочистостей відбулася ще одна подія – Департаменту соціального захисту облдержадміністрації, під опікою якого знаходяться заклади, що опікуються такою категорією громадян, в особі директора Руслана Чикала було передано «Рушник миру і єдності», який вишили пацієнти всіх інтернатних установ обласної ради спеціально до Дня Перемоги.Пацієнтів і персонал геріатричного центру обласної ради привітали із 70-ою річницею Перемоги

Після урочистого мітингу всіх присутніх запросили до актової зали, де відбувся концерт, підготовлений силами художньої самодіяльності.

На завершення свого перебування у закладі перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Віталій Коваль, директор Департаменту соціального захисту облдержадміністрації Руслан Чикало оглянули умови проживання і лікування хворих, визначилися із тим, необхідно буде зробити у цьому році для поліпшення умов проживання і лікування підопічних закладу.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3337-pacyentv-personal-geratrichnogo-centru-oblasnoyi-radi-privtali-z-70-oyu-rchniceyu-peremogi