Керівництво обласної ради вивчає умови для завершення будівництва об’єкту обласної комунальної власності

12 травня 2015, 18:07
Керівництво обласної ради вивчає умови для завершення будівництва об’єкту обласної комунальної власності12 травня 2015 року голова обласної ради Валентина Коваленко та її перший заступник Наталія Кравцова відвідали комунальний заклад «Черкаський геріатричний пансіонат обласної ради», де разом з директором Департаменту соціального захисту облдержадміністрації Русланом Чикалом та в.о. директора закладу Сергієм Шевчуком оглянули об’єкт, що належить до спільної власності територіальних громад області, з метою вивчення умов завершення його будівництва. Він розташований за адресою: м.Черкаси, вул.Менделєєва, буд. 11.

Це один із кроків, який було здійснено на виконання рішення сесії обласної ради від 24 квітня 2015 року. Тоді депутати дали дозвіл на завершення будівництва на конкурсних засадах, у порядку, встановленому чинним законодавством України.

Дещо раніше голова обласної ради Валентина Коваленко підписала розпорядження, яким затвердила склад конкурсної комісії для визначення інвесторів, які будуть фінансувати завершення будівництва цього об’єкта.

За інформацією Департаменту капітального будівництва облдержадміністрації, у 1992 році було розроблено проектно-кошторисну документацію на розширення пансіонату ветеранів війни та праці, згідно якої планувалося звести спальний корпус, тепловий перехід, житловий будинок тощо.

У 1993 році вдалося освоїти певні кошти і звести цокольний поверх спального корпусу і теплового переходу, а також чотири поверхи житлового будинку з дев’яти.

Однак фінансування припинилося, і більше двадцяти років будівля стоїть пусткою і руйнується.

Після огляду об’єкта на місці було вирішено, як першочергові кроки, дати відповідні доручення для проведення експертизи стану об’єкта та визначення комплексу проведення наступних робіт.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3344-kervnictvo-oblasnoyi-radi-vivchaye-umovi-dlya-zavershennya-budvnictva-obyektu-oblasnoyi