В обласному художньому музеї «АРТ-ПЕРСПЕКТИВА» вдруге презентує свої фото

15 травня 2015, 19:45
В обласному художньому музеї «АРТ-ПЕРСПЕКТИВА» вдруге презентує свої фото15 травня 2015 року в художньому музеї Черкаської обласної ради громадська організація \"АРТ-ПЕРСПЕКТИВА\" вже вдруге презентувала фотовиставку, мета якої – представити роботи фотографів-початківців на широкий загал.

Арт-група «Перспектива» була створена в 2012 році як об\'єднання фотографів, що працюють в різних жанрах. За цей час вони стали самою «знімаючою» командою. Крім власних зйомок, арт-група проводить майстер-класи та воркшопи.

Одним з напрямків роботи організації є допомога фотографам-початківцям. У соціальній мережі «ВКонтакте» існує група «Аматор», в альбом якої фотографи завантажують свої роботи на рецензію та отримують поради щодо помилок, та як їх уникнути в майбутньому.
В обласному художньому музеї «АРТ-ПЕРСПЕКТИВА» вдруге презентує свої фото
На виставці представлено роботи засновника арт-групи, фотографа-портретиста Олександра Мінаєва та фотографів-початківців: Валерії Колосової, Вадима Онищука, Юлії Гуриної, Максима Боровика, Sergey Stormа, Олега Моргуна, Миколи Мейта, Лесі Корж, Олени Бакрадзе, Ярослава Гвоздевського, Dasha Dasher, Анастасії Єнотової, Катерини Михневої, Олени Осипенко, Владислави Громенко.

Спеціальний гість виставки – український фотохудожник Андрій Лукас. Його роботи надруковано у відомих на весь світ виданнях: Art Photo, Art Germany, NORMAL France, VOLO-magazine, Playboy Ukraine. Можливість живого спілкування з Маестро, знайомство з його творчістю надасть всім відвідувачам та поціновувачам фотомистецтва незабутніх вражень.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3358-v-oblasnomu-hudozhnomu-muzeyi-art-perspektiva-vdruge-prezentuye-svoyi-foto