Регіону - високопрофесійні кадри

20 травня 2015, 19:15
Регіону - високопрофесійні кадриУ Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів завершилась друга сесія семінару підвищення кваліфікації за професійною програмою для посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Уперше прийняті на службу в органи місцевого самоврядування ознайомились із новою редакцією Закону України «Про державну службу», методиками формування спроможних територіальних громад, застосуванням принципів менеджменту на службі в органах місцевого самоврядування.

Посадовці взяли участь у тематичній зустрічі, під час якої відбулось обговорення відкритості та прозорості органів державної влади в контексті законодавства про доступ до публічної інформації.

Практичні аспекти застосування електронного урядування уперше прийняті на службу в органи місцевого самоврядування відпрацювали в комп’ютерній лабораторії Центру.

За підсумками навчання слухачі семінару отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації за професійною програмою для посадових осіб органів місцевого самоврядування.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3370-regonu-visokoprofesyn-kadri