Голова Смілянської районної ради прозвітував про рік роботи

26 травня 2015, 19:41
Голова Смілянської районної ради прозвітував про рік роботи26 травня 2015 року відбулось пленарне засідання тридцять дев’ятої сесії Смілянської районної ради шостого скликання, яке провів голова районної ради Василь Латенко.

Серед іншого, депутати прийняли до відома звіт голови районної ради за рік роботи; схвалили звіт про виконання бюджету за І квартал 2015 року та підтримали зміни до бюджету на 2015 рік.

Затверджено технічну документацію із визначення нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються в оренду або успадковуються. Розглянуто хід виконання районних програм та схвалено план роботи районної ради на ІІІ квартал 2015 року.

Крім того, депутати схвалили звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України про порушення прав та законних інтересів громадян у сфері земельних відносин та звернення до Верховної Ради України і Кабінету Міністрів України щодо державної тарифної політики у сфері надання житлово-комунальних послуг населенню.

На засіданні, на вимогу депутатів, голова районної державної адміністрації Андрій Колесник поінформував присутніх про розроблені моделі об’єднання громад району та концепції формування спроможних територіальних громад.

Також депутати обговорили проблему надання Головним управлінням Держземагенства в Черкаській області земельних ділянок за межами населених пунктів в оренду.

У ході розгляду питань порядку денного схвалено відповідні рішення, окремі питання відправлено на доопрацювання.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3392-golova-smlyanskoyi-rayonnoyi-radi-prozvtuvav-pro-rk-roboti