Майнові питання були основними на засіданні постійної комісії обласної ради

23 червня 2015, 16:53
Майнові питання були основними на засіданні постійної комісії обласної ради23 червня 2015 року, напередодні сесії обласної ради, проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів. Вела засідання комісії її голова Оксана Криницька.

У роботі комісії взяла участь голова обласної ради Валентина Коваленко.

Спочатку депутати розглянули проекти рішень щодо плану реалізації Стратегії розвитку Черкаської області на період 2015-2017 роки; внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2015 рік та внесення змін до рішення обласної ради від 21.01.2015 №36-1/VI «Про обласний бюджет на 2015 рік».

Потім члени комісії розглянули низку питань, що стосуються управління майном обласної комунальної власності. Зокрема, про надання згоди на набуття права комунальної власності шляхом безоплатної передачі майна іншими суб\'єктами права власності; про прийняття у комунальну власність та передачу об’єкта незавершеного будівництва; про передачу та про оренду майна КП \"Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності\" та КП \"Облпаливо\" Черкаської обласної ради.

Серед майнових питань – повернення з оренди та передачу основних засобів; часткове звільнення від сплати надходжень від орендної плати; списання майна комунальної власності; припинення діяльності КП \"Маньківське поліграфічне підприємство\".

Члени комісії погодилися з призначенням Анатолія Ситника на посаду головного лікаря Черкаського обласного дитячого багатопрофільного санаторію \"Сосновий бір\"; з продовженням терміну дії контракту з Володимиром Канівцем на посаді директора КП «АТП Черкаської обласної ради» та з Юрієм Горященком – на посаді начальника КЗ «Регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

З інформацією щодо цих питань виступив начальник управління Сергій Коваль.

На завершення роботи постійної комісії її депутати обговорили та погодилися з планом санації комунального підприємства «Облпаливо» Черкаської обласної ради, який присутнім на засіданні презентувала завідувач сектору ефективності використання майна управління майном обласної ради Наталія Дудник.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3481-maynov-pitannya-buli-osnovnimi-na-zasdann-postynoyi-komsyi-oblasnoyi-radi