Відбулась позачергова сесія Звенигородської районної ради

23 червня 2015, 18:48
Відбулась позачергова сесія Звенигородської районної ради відбулося засідання позачергової сесії районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь депутати обласної ради Олексій Озірний та Іван Павленко, голова райдержадміністрації Василь Довбуш, міжрайонний прокурор Олександр Іщенко, керівники відділів райдержадміністрації, установ і організацій району, представники засобів масової інформації, громадських організацій та об’єднань.

На початку роботи присутні вшанували хвилиною мовчання померлого колегу депутата Петра Блаценка, а також військових, які віддали своє життя за цілісність нашої держави в ході боїв у зоні АТО.

На розгляд позачергової сесії виносилось лише одне питання – про звернення депутатів Звенигородської районної ради до Міністерства охорони здоров’я України, Черкаської обласної ради та обласної державної адміністрації стосовно вирішення окремих питань реформування медичної галузі Звенигородського району.

Після тривалого обговорення депутати прийняли рішення, яким схвалили звернення та запропонували залучити до обговорення проблем у медичній галузі сусідні райони, що межують із Звенигородщиною.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/3483-vdbulas-pozachergova-sesya-zvenigorodskoyi-rayonnoyi-radi