Громадські активісти запропонували співпрацю Валентині Коваленко

02 липня 2015, 19:52
Громадські активісти запропонували співпрацю Валентині КоваленкоСьогодні відбулася зустріч голови обласної ради із представниками новоствореної громадської організації «Народна варта Черкащини». Під час зустрічі активісти розповіли Валентині Коваленко про мету і засади своєї роботи, а також запропонували їй можливі шляхи майбутньої співпраці.

ГО «Народна варта Черкащини» створена 2 липня 2015 року. До її складу увійшли представники Народних рад і патріотичних сил з 11 районів Черкаської області: Чигиринського, Шполянського, Чорнобаївського, Смілянського, Кам’янського, Звенигородського, Тальнівського, Корсунь-Шевченківського, Лисянського, Черкаського і Канівського.

Як розповів голові обласної ради керівник громадської організації Павло Романенко з Чигирина, ГО «Народна варта Черкащини» була створена для об’єднання демократичних сил, які не відійшли від ідей майдану і не зрадили принципів революції Гідності. Її головна мета – захист конституційних прав і свобод громадян, боротьба із реваншистами і не допущення до керівних посад корупціонерів.

Валентина Коваленко позитивно сприйняла ідеї, які декларує «Народна варта Черкащини». На її думку, нині Україна переживає саме такий період, коли їй потрібна підтримка справжніх патріотів. «Ідеї майдану чекають на свою реалізацію», – підкреслила голова обласної ради.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/3509-gromadsk-aktivsti-zaproponuvali-spvpracyu-valentin-kovalenko