Відбулася чергова сесія Лисянської районної ради

15 липня 2015, 15:56
Відбулася чергова сесія Лисянської районної ради
14 липня 2015 року відбулась чергова 36-та сесія Лисянської районної ради. Провів сесію голова районної ради Анатолій Лисичкін. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники правоохоронних органів, підприємств та установ, представники засобів масової інформації, громадських організацій району, запрошені.

Зі звітом про виконання програми економічного і соціального розвитку Лисянського району та делегованих районною радою повноважень перед присутніми виступив голова райдержадміністрації Олександр Вельбівець. Також було заслухано звіт голови районної ради Анатолія Лисичкіна щодо роботи за рік. Заслухавши та отримавши змістовні відповіді на запитання, депутати підтримали обидва звіти.

В.о. начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Дяченко презентувала районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки; головний лікар Лисянської ЦРЛ Олександр Ніколюк поінформував про програму профілактики та лікування стоматологічних захворювань на 2015-2020 роки. Після обговорення депутати схвалили відповідні рішення.Відбулася чергова сесія Лисянської районної ради

Також були розглянуті й підтримані рішення щодо внесення змін до програми розвитку фізичної культури і спорту в Лисянському районі на 2007-2011 роки; до Районної програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв у районі на 2012-2015 роки та до районного бюджету на поточний рік.

Підтримали депутати встановлення пільгової орендної плати Лисянській районній раді ветеранів, затвердили технічну документацію про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, розміщених в адміністративних межах Босівської сільської ради та зняли з контролю низку рішень районної ради, які були виконані.

На завершення сесії, відповідно до чинного законодавства, таємним голосуванням депутати схвалили рішення про дострокове припинення повноважень голови Лисянської районної ради, відповідно до поданої ним раніше заяви.

Присутні щиро подякували Анатолію Михайловичу за плідну роботу на посаді голови районної ради в скрутний для держави час, а заступник голови районної ради Ярослав Попко виконав приємну місію та вручив Анатолію Михайловичу Почесну грамоту Черкаської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування району, сумлінну працю, високий професіоналізм та активну життєву позицію.

Виконуючим обов’язки голови Лисянської районної ради визначено заступника голови Лисянської районної ради Ярослава Попка.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3532-vdbulasya-chergova-sesya-lisyanskoyi-rayonnoyi-radi