Як пройти перевірки і не наразитися на штрафи, вчили черкаських бухгалтерів

17 липня 2015, 12:31
Як пройти перевірки і не наразитися на штрафи, вчили черкаських бухгалтерівНапередодні професійного свята в обласній філармонії черкаським бухгалтерам провели тематичний тренінг «Всі зміни з першого липня. Податкові перевірки та оскарження їх результатів». Про електронне адміністрування ПДВ, нові форми декларацій, а також готівкові розрахунки їм розповіли аудитори зі столиці. Організувала семінар із податкового законодавства компанія «Інтелект-сервіс Черкаси».

На захід завітало більше трьохсот учасників. Всі тут з однією метою: розібратися у нових змінах до Податкового кодексу, що набули чинності 1 липня. Серед них і бухгалтер одного із черкаських підприємств Катерина Леута:

– У наш час, коли немає нічого постійнішого за зміни, семінари – це одна з можливостей оперативно дізнатися про новини та зміни законодавства. Адже що більше людина знає, то більше можливостей має.Як пройти перевірки і не наразитися на штрафи, вчили черкаських бухгалтерів

Як розповідають запрошені лектори – аудитори та податкові консультанти Володимир Блотнер і Людмила Тимофєєва, для бухгалтерів нині гаряча пора – нові зміни викликали низку запитань. Дати на них відповідь і роз’яснити новий матеріал власне і покликаний семінар.

– Змін до законодавства внесено дуже багато. На жаль, не все зрозуміло на сьогодні, є відкриті питання. Розтлумачити бухгалтерам, як діяти в практичній ситуації, просто необхідно, – додає Людмила Тимофєєва.

Привітала бухгалтерів із прийдешнім професійним святом депутат Черкаської обласної ради, член постійної депутатської комісії з питань правової політики, законності і правопорядку, успішний підприємець Світлана Трофімова:

– За п\'ятнадцять років моє дрібне підприємство виросло в успішну компанію завдяки злагодженій роботі команди. Важко переоцінити роль бухгалтера, який мусить постійно навчатися, вдосконалюватися та підлаштовуватися під нескінченні законодавчі зміни. Мати такого кваліфікованого фахівця у наш час – велика цінність для компанії. Переконана, що присутні сьогодні на семінарі бухгалтери є саме такими незамінними для своїх роботодавців. Бажаю вам достойного визнання за вашу нелегку працю і миру у ваші домівки!

До професійного свята приурочили розіграш призів. Ніхто не пішов з порожніми руками, а головний приз – мультиварка – дістався Тетяні Піхновській.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3540-yak-proyti-perevrki-ne-narazitisya-na-shtrafi-vchili-cherkaskih-buhgalterv