Депутати Монастирищенської районної ради працювали конструктивно

04 серпня 2015, 17:07
Депутати Монастирищенської районної ради працювали конструктивно4 серпня 2015 року проведено сорок другу сесію Монастирищенської районної ради. Відкрив і вів сесію заступник голови районної ради Тарас Пачесюк.

У її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації Олег Недогода, його заступники та начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій, сільські, селищні голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації, громадськість району.

На порядок денний сесії постійними комісіями та президією районної ради було внесено п’ятнадцять питань. Під час голосування порядку денного додатково було внесено ще одне.

Одними з перших депутати обговорили та затвердили ряд програм: соціально-економічного розвитку Монастирищенського району на період до 2020 року; районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки; районну програму профілактики та лікування стоматологічних захворювань на 2015-2020 роки. Депутати Монастирищенської районної ради працювали конструктивно

Також депутати внесли зміни до районного бюджету на 2015 рік, районної комплексної програми «Турбота» на 2012-2020 роки, районної програми розвитку комунального лісового господарства Монастирищини на 2012-2015 роки та Методики і порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад міста, селища, сіл Монастирищенського району.

Після цього народні обранці приступили до обговорення питань, що стосуються утримання комунальної власності, зокрема, про надання дозволів на проведення конкурсу на право оренди приміщень, передачу приміщень, проведення ремонтних робіт, виділення пиломатеріалів тощо.

Крім цього, депутати надали дозвіл на передачу колісного транспортного засобу УАЗ, який перебуває на балансі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Монастирищенського району, для потреб бійців 72-ї окремої механізованої бригади, яка знаходиться в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

У ході сесії депутати схвалили рішення щодо звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України, районних рад сільських регіонів України про збереження сільських районів із чисельністю населення понад 30 тисяч осіб під час проведення адміністративно-територіальної реформи.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3564-deputati-monastirischenskoyi-rayonnoyi-radi-pracyuvali-konstruktivno