Члени комісії приділили головну увагу питанням управління майном обласної комунальної власності

26 серпня 2015, 20:32

Члени комісії приділили головну увагу питанням управління майном обласної комунальної власності26 серпня 2015 року члени постійної комісії обласної ради з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій та захисту прав споживачів під головуванням Оксани Криницької розглянули питання управління майном обласної комунальної власності, що заплановані до розгляду на черговій сесії.

У роботі взяли участь голова обласної ради Валентина Коваленко та перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова.

Спочатку депутати відповідно до затвердженого порядку денного розглянули і обговорили питання про внесення змін до Програми розвитку комунальних поліграфічних підприємств Черкаської області на 2013 – 2017 роки, а також про внесення змін до рішення обласної ради від 21.01.2015 № 36-1/VI «Про обласний бюджет на 2015 рік» та до Програми приватизації об’єктів обласної комунальної власності на 2015 рік.

Потім головну увагу приділили питанням управління майном обласної комунальної власності, про які присутніх інформувала в.о. начальника управління майном обласної комунальної власності Наталія Дудник.

Зокрема, мова йшла про погодження плану санації КП «Облпаливо», передачі в оренду його майна та часткове звільнення від сплати надходжень від орендної плати до загального фонду обласного бюджету; про оренду майна КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності», майна Уманського комунального видавничо–поліграфічного підприємства обласної ради та КП «Аеропорт Черкаси»; про часткове звільнення від сплати надходжень від орендної плати до загального фонду обласного бюджету академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка; списання та передачу майна комунальної власності; встановлення пільгової орендної плати регіональному управлінню Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» тощо.
Члени комісії приділили головну увагу питанням управління майном обласної комунальної власності
Депутати ознайомилися із змінами до рішення обласної ради від 05.03.2015 №38-14/VI «Про оренду комунального майна бюджетними установами», а також до Методики розрахунку орендної плати за оренду майна обласної комунальної власності та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням обласної ради від 06.04.2012 №14-5/VI.

Окремо було розглянуто питання про зміну найменування Корсунь-Шевченківської і Черкаської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів І-ІІІ ступенів обласної ради та затвердження їх Статутів, пропозиції щодо продовження терміну дії контракту з директором Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру Тетяною Артеменко, призначенням Ірини Бойченко на посаду головного лікаря КЗ «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» обласної ради і Сергія Шевчука на посаду директора КЗ «Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради».

На завершення члени комісії розглянули питання реорганізації КЗ «Обласний дитячий санаторій «Зміна» обласної ради шляхом приєднання до КЗ «Обласний дитячий санаторій «Пролісок» та передачі майна санаторію «Зміна» обласному центру МСЕК та інші.




Source URL: https://oblradack.gov.ua/3619-chleni-komsyi-pridlili-golovnu-uvagu-pitannyam-upravlnnya-maynom-oblasnoyi-komunalnoyi