Пенсійний фонд України відзначає 25-річний ювілей

16 грудня 2015, 18:24
Пенсійний фонд України відзначає 25-річний ювілей16 грудня працівники головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області відзначили ювілей. Пенсійному фонду України виповнюється 25 років. Урочистості з цієї нагоди відбулися у Черкаському музичному училищі ім. С.С.Гулака-Артемовського. На свято завітало чимало гостей, серед них і керівники області – голова обласної ради Олександр Вельбівець та заступник голови-керівник апарату ОДА Віталій Коваль.

Спочатку працівників Пенсійного фонду та ветеранів привітала начальник головного управління ПФУ в Черкаській області Світлана Зінник. Вона розповіла про здобутки, яких вдалося досягти Пенсійному фонду за 25-річну історію розвитку та окреслила мету подальшої роботи – максимально наблизити послуги до людини та удосконалити внутрішньо-адміністративну структуру Пенсійного фонду.Пенсійний фонд України відзначає 25-річний ювілей

Із ювілеєм присутніх привітали і керівники області. Голова обласної ради Олександр Вельбівець зазначив, що на сьогодні Пенсійний фонд України – одна із найбільш потужних та розвинених інституцій в державі, що вирішує і реалізовує найскладніші завдання пенсійного забезпечення українців.

- Чуйність і турботу, готовність кожного з вас прийти на допомогу повсякчас відчувають тисячі наших громадян. Результатом цієї щоденної роботи є вдячність і повага черкащан.Пенсійний фонд України відзначає 25-річний ювілей Насамперед – пенсіонерів та всіх тих, кому ви щодня допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні. Від депутатського корпусу обласної ради і від себе особисто щиросердно зичу вам мирного неба над головою, міцного здоров’я, сімейного затишку, невичерпної життєвої енергії та оптимізму! – зазначив Олександр Вельбівець.

До теплих слів привітань приєдналися заступник голови ОДА Віталій Коваль, голова Федерації профспілок області Петро Шевченко, а також друзі та партнери Пенсійного фонду.

Пенсійний фонд України відзначає 25-річний ювілейПотім найкращі працівники були нагороджені Почесними грамотами обласної ради, обласної державної адміністрації, подяками Мінсоцполітики та іншими відзнаками. Захід завершився святковим концертом.



Source URL: https://oblradack.gov.ua/3943-pensyniy-fond-ukrayini-vdznachaye-25-rchniy-yuvley