Депутати працюють у складі профільних постійних комісій обласної ради

21 березня 2016, 19:39
Депутати працюють у складі профільних постійних комісій обласної ради21 березня 2016 року пройшло засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та прав людини та захисту прав людини, яку провів її голова Олександр Лошков.

В обговоренні питань порядку взяв активну участь голова обласної ради Олександр Вельбівець.

Розпочали засідання члени комісії із обговорення і заслуховування кандидатів від представників громадськості до складу поліцейської комісії Головного управління Національної поліції в Черкаській області. Головним чином депутатів цікавила фаховість осіб, які подали заявки на участь у конкурсі, освіта та мотивація кандидатів до складу поліцейської комісії. Після тривалого обговорення із 12 кандидатів депутатських голосів вистачило лише одному кандидату – депутату обласної ради члену депутатської фракції політичної партії «УКРОП» Олександру Рябошлику. Стосовно інших члени комісії підтримали пропозицію голови обласної ради внести кандидатури на розгляд президії обласної ради.Депутати працюють у складі профільних постійних комісій обласної ради

Наступним були обговорені запропоновані зміни до обласного бюджету на 2016 рік та звіт про виконання обласного кошторису за минулий рік.

У ході роботи депутати заслухали інформацію прокуратури області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на Черкащині.

Депутати працюють у складі профільних постійних комісій обласної радиПід час обговорення проекту Програми протидії тероризму на 2016 року та проекту Програми забезпечення правопорядку, запобігання і протидії корупції в області на 2016-2020 роки депутати висловили ряд пропозицій і зауважень та погодили доопрацювати їх розробниками до розгляду на засіданні президії обласної ради. Розглянуто також хід виконання Програми профілактики злочинності в області на 2011-2015 роки

Розглянули і підтримали внести на розгляд чергової сесії Положення про порядок розгляду електронних петицій, адресованих Черкаській обласній раді; питання про Почесну грамоту Черкаської обласної ради та перейменування Ленінської сільської ради Драбівського району на Богданівську сільську раду, а також про розірвання двосторонніх міжнародних угод Черкаської області про співробітництво та співпрацю з суб’єктами Російської Федерації, що було внесене депутатською фракцією політичної партії ВО «Свобода».



Source URL: https://oblradack.gov.ua/4140-deputati-praciuiut-u-sklad-proflnih-postynih-komsy-oblasnoii-radi